Infront is ClickDimensions’ top partner in de Benelux!

ClickDimensions is één van de meest succesvolle marketing oplossingen voor Dynamics CRM. Infront is al geruime tijd partner van ClickDimensions en helpt klanten de overstap te maken van email marketing naar marketing automation.
Sinds vorige week is Infront de grootste partner van ClickDimensions in de Benelux voor het jaar 2017/2018!

Infront is nu gold partner én de grootste partner van ClickDimensions in de Benelux

ClickDimensions & Infront

Meer focus op marketing automation

Als één van de leidende partners voor Dynamics 365 (CRM) op de Belgische markt, heeft Infront zijn dienstverlening uitgebreid naar verwante domeinen zoals Office365 en marketing automation. Deze focus heeft ervoor gezorgd dat onze activiteiten in het marketing domein gegroeid zijn en we meer klanten ondersteunen op vlak van ClickDimensions waarbij we hen helpen om meer te halen uit dit marketing automation platform.

Gold Partner

ClickDimensions Gold Partner

Infront is ClickDimensions Gold Partner

Het voorbije jaar hebben we onze klanten ondersteund op vlak van lead generatie, lead management processen en het uitrollen van GDPR campagnes. Door deze activiteiten zijn we geëvolueerd van een ‘silver’ partner naar een GOLD partner en zijn we trots de grootste partner in de Benelux te zijn voor het jaar 2017/2018!

Het belangrijkste voordeel van dit golden level is dat wij als partner nu ook een ‘priority support’ krijgen waardoor we onze klanten sneller en beter kunnen ondersteunen.

Benieuwd naar de mogelijkheden van ClickDimensions?