Maak kennis met Infront 2.0

Maak kennis met Infront 2.0

Vernieuwde website & blog

Als je dit leest heb je de weg gevonden naar onze nieuwe website en nieuwe blog, welkom!

Met het lanceren van onze nieuwe website, speelt Infront in op de evoluties die Microsoft Dynamics CRM de laatste jaren heeft doorgemaakt.  Zo is de naam Dynamics CRM verdwenen en spreken we nu officieel over Dynamics 365. Daarnaast stellen we vandaag officieel onze nieuwe diensten in het Office 365 pakket voor.

Het is ook onze bedoeling om je voortaan op de hoogte houden van nieuwigheden op de markt en in te zoomen op bepaalde features of ontwikkelingen om onze kennis met jou te delen. Een belangrijk gegeven gezien de snelheid waarmee de Microsoft Dynamics 365 en Office 365 cloud oplossingen blijven evolueren. Dit zal enerzijds via deze blogs gebeuren en daarnaast zullen we ook regelmatig webinars organiseren.

Houd onze website zeker in de gaten.

Infront, meer dan alleen maar CRM

Infront heeft een ervaren team dat al jaren focust op Microsoft Dynamics CRM. Het vertrekpunt van onze projecten was steeds CRM maar de voorbije jaren is het CRM landschap echter enorm geëvolueerd. Als gespecialiseerde partner heeft Infront de evoluties van ons favoriete platform steeds op de voet gevolgd en hebben we ook de nodige kennis opgebouwd in deze verwante oplossingen .

Naast Microsoft Dynamics 365 kan je vandaag ook officieel terecht bij Infront voor vragen en ondersteuning op vlak van Office 365 en Marketing Automation. Twee verwante domeinen waar we al verschillende klanten in ondersteunen.

Office 365

De Dynamics suite is altijd al verbonden geweest met Microsoft Office oplossingen en met productivity & collaboration oplossingen zoals SharePoint. Door de evolutie naar de cloud is deze integratie nog sterker geworden waardoor Dynamics 365 en Office 365 vandaag niet meer van elkaar los te denken zijn. Sinds deze zomer is Infront ook daadwerkelijk een Office 365 partner met gecertificeerde Office 365 experts in huis.

Interesse in wat Infront jou kan bieden op vlak van Office 365? Bezoek onze website voor een overzicht van onze diensten of contacteer Jonathan Zwijsen. Jonathan is het aanspreekpunt voor alle vragen over Office 365 en bespreekt graag met jou hoe Infront je verder kan helpen op vlak van productiviteit en collaboration.

Onze nieuwe collega’s zijn vlot van start gegaan, klanten hebben intussen al enkele van hun webinar’s kunnen volgen. Houd onze website in de gaten voor hun volgende activiteiten! Dit nieuwe team is trouwens in volle expansie. Heb je interesse om hier deel van uit te maken? Bezoek dan zeker even onze jobs pagina!

Marketing Automation

 

Net zoals Dynamics 365 en Office 365 niet meer van elkaar los te denken zijn, zijn CRM en marketing automation ook moeilijk van elkaar los te koppelen. Infront heeft al meerdere jaren ervaring met marketing automation in het kader van onze CRM projecten, met verschillende platformen. Organisaties kunnen bij Infront terecht om meer uit hun marketing te halen:

  • Integratie van uw bestaande marketing automation platform en Microsoft Dynamics CRM
  • Selectie en implementatie van een nieuw marketing platform
  • ROMIReturn on Marketing Investments: wilt u weten wat de effectieve return is van uw marketing campagnes? Infront kan u helpen bij het in kaart brengen van campagne resultaten tot de eigenlijke bijdrage van uw marketing inspannen aan uw omzet.
  • Customer Journey mapping: wat doen mijn prospecten precies, hoe vinden prospecten ons en hoe kunnen we dit optimaliseren? Wij helpen u hier meer inzicht in te krijgen.
  • Lead Management: wilt u het aantal leads verhogen? Wilt u uw conversie van marketing leads naar sales verkoopkansen verhogen? Infront helpt u verder met zaken zoals lead capturing, lead scoring en lead nurturing.

Tot op vandaag werkten we vooral met ClickDimensions, marketing automation 100% geïntegreerd met Dynamics 365.