Microsoft Dynamics 365

Jouw ideale CRM

Jouw ideale CRM-systeem is de software waarmee je gebruikers elke dag met plezier werken. Weet jij wat je medewerkers precies verwachten en op welke manier een CRM-pakket hun taken vergemakkelijkt? Wij gaan actief op zoek naar het antwoord op die vragen zodat we jouw CRM volledig afstellen op de eindgebruikers. Zij zijn tenslotte degenen die ermee werken. Daarom gaan we ook bijsturen wanneer we merken dat de oorspronkelijke plannen niet zouden aanslaan. Zo bezorgen we jou de CRM die je gebruikers nodig hebben.

Voordelen van CRM in de cloud

Beheren en automatiseren

Met Microsoft Dynamics 365 krijg je in één klap toegang tot verschillende CRM-toepassingen waarmee je je bedrijfsprocessen beheert en automatiseert.

Intelligente cloudapplicaties

Je kan kiezen voor intelligente cloudapplicaties voor de verkoop, klantenservice en projectopvolging.

Integratie met Office 365

De CRM-toepassingen van Microsoft Dynamics 365 zijn perfect te integreren met andere Microsoft-toepassingen zoals Office 365.

Samenhangend geheel

Alle modules van Dynamics 365 zijn te implementeren als aparte producten maar ook te combineren tot een samenhangend geheel, voor extra efficiëntie.

De ideale ondersteuning van je gebruikers en klanten

Wat goed is voor je medewerkers, is ook goed voor je klanten. Met de CRM-modules in Dynamics 365 werken de gebruikers beter en kunnen ze je klanten ook een betere service geven.

Dynamics 365 voor Sales

Slimmer en efficiënter verkopen

Dynamics 365 voor Marketing

Betere interactie met klanten en prospecten

Dynamics 365 voor Customer Service

Klanten tevreden en loyaal houden

 

Dynamics 365 voor Field Service

Elke serviceklus snel klaren

Dynamics 365 voor Project Service

Meer rendement halen uit projecten

Waarom Infront?

Als een van de grootste Belgische partners voor Microsoft Dynamics 365 heeft Infront alles in huis om Dynamics succesvol in jouw organisatie te introduceren. We kunnen je ook helpen om al je CRM-eisen te ontdekken en een concrete strategie uit te werken. Onze consultants zijn experts in het aanpassen van Microsoft Dynamics 365 aan de bedrijfsprocessen van jouw organisatie.

 

CRM pionier

Infront was de eerste Belgische IT-partner die aan de slag ging met Microsoft Dynamics CRM. Van bij de start geloofden we in de kracht van deze technologie en hebben we ons exclusief op Dynamics toegelegd.

Ervaren team

Meer dan tien jaar ervaring, meer dan 350 projecten en meer dan 40 consultants gespecialiseerd en gecertificeerd in Microsoft Dynamics 365, geven ons een duidelijke voorsprong qua kennis en competenties.

Hands-on aanpak

De aanpak van Infront is nuchter en pragmatisch. We hebben een down-to-earth mentaliteit waarbij de klant en het project altijd centraal staan.

Resultaatgericht

Infront doet alles om je project te laten slagen. Dat wil zeggen: een CRM-systeem te bezorgen dat toegevoegde waarde levert voor jouw organisatie en dat jouw medewerkers graag en intensief gebruiken.

Duurzame samenwerking

Na elk project blijft Infront bereikbaar voor ondersteuning via onze uitstekende helpdesk. Bovendien houden we klanten op de hoogte van de laatste evoluties zodat ze alles blijven halen uit Dynamics 365.