Over Infront

JE BENT IN GOEDE HANDEN

Pionier in CRM en Dynamics 365

Infront was een van de eerste Belgische IT-bedrijven dat zich voluit richtte op Microsoft Dynamics CRM. Na meer dan tien jaar ervaring en talloze succesvolle implementaties in binnen- en buitenland, heeft Infront een hecht en ervaren team met de meest diepgaande kennis van Dynamics 365, Office 365 en PowerApps.

Onderdeel van de Cronos groep

Infront is gestart als pionier, maar wel als deel van de Cronos Groep, een van de grootste Belgische IT-organisaties. We combineren dus de voordelen van een middelgrote IT-partner met die van een grotere groep. We zijn flexibel, dynamisch en kunnen snel schakelen bij elke fase in jouw project. Via de Cronos Groep krijg je toegang tot een eindeloze bron van IT-expertise, waarop we kunnen terugvallen voor complexe projecten.

Recente awards

Onze awards van 2016 zijn de Inner Circle for Microsoft Dynamics, Microsoft Dynamics Partner of the Year van België en Luxemburg, Microsoft Partner Gold (Cloud) Customer Relationship Management en Trends Gazellen.

Meer awards...

Infront is Microsoft Gold Partner voor CRM, Portals & Collaboration en Content Management. De voorbije jaren is Infront bovendien verschillende keren door Microsoft verkozen tot ‘Partner of the Year’ en behoorden we meermaals tot de ‘President’s Club’. Daarin zitten alleen de beste Microsoft Dynamics-partners van de hele wereld.

Infront in cijfers

+10

jaar ervaring met Dynamics

+350

succesvolle projecten en meer

+40

gecertificeerde consultants

+10000

gebruikers bij onze klanten

Onze Partners