Office 365

Het kantoor is overal

Of je nu op kantoor zit, thuis werkt of onderweg bent, via Office 365 heb je altijd de nieuwste versie van je vertrouwde Office-programma’s bij de hand. Gebruikers kunnen bestanden maken, bewerken en delen vanaf een pc of gelijk welk mobiel toestel. Zo kunnen ze beter samenwerken, zijn ze productiever en geven ze een betere service aan klanten. Van de flexibiliteit voor je organisatie en klanten profiteren de eindgebruikers zelf ook: het kantoor is overal dus niemand is beperkt tot vaste werktijden of bureaus.

Ik vraag nu een demo aan

Voordelen van Office 365

Veilig werken, altijd en overal

Koudwatervrees? Niet nodig! Met Office 365 beschikt je bedrijf over de meest uitgebreide en veiligste cloudoplossing voor meer productiviteit en communicatie.

Zo kan je met Office 365:
• Communiceren met klanten en collega's via e-mail, chat, sociale netwerken en videovergaderingen.
• Je bestanden veilig online opslaan en delen, ook met mensen buiten je bedrijf.
• Agenda’s delen en online samenwerken in team.

Integratie met Dynamics 365

Office 365 is bovendien steeds meer geïntegreerd met Dynamics 365. Bij Infront vind je expertise voor beide cloudpakketten van Microsoft, wat nog meer efficiëntie oplevert.

Wil je de stap zetten naar Office 365 maar weet je niet waar te starten? Onze consultants staan klaar met advies en een pragmatische aanpak op maat van jouw onderneming.

Maak kennis met onze Experts

De gecertificeerde Office 365 experts van Infront helpen je om het Nieuwe Werken met succes in te voeren.

Bij elk project bieden we een antwoord op jouw businessuitdagingen en staan we tegelijk in voor de technische uitwerking.

Waarom Infront?

Als een van de meest gedreven partners voor Microsoft Office 365 heeft Infront alles in huis om Office 365 met succes in jouw organisatie uit te bouwen. We helpen om alle waardevolle mogelijkheden te ontdekken en een concrete strategie uit te werken. Onze consultants zijn experts in het aanpassen van Microsoft Office 365 aan de werking van jouw mensen.

 

Cloud first

Infront maakt jouw onderneming klaar voor de toekomst. Onze experts lichten de voordelen toe van het Office 365 cloudplatform en stellen toepassingen voor die in jouw organisatie het verschil maken.

Ervaren team

Bij Infront werken uitsluitend gecertificeerde Office 365 consultants met jarenlange projectervaring in Office 365 en Dynamics 365.

Integratie met Dynamics

Infront heeft een uitgebreide expertise in zowel Dynamics 365 als Office 365. Daardoor zijn we de partner bij uitstek om complexe projecten te begeleiden waar veel integraties tussen beide systemen nodig zijn.

Opleiding en begeleiding

Infront stopt niet bij de technische oplevering. Wij beschouwen een project pas als geslaagd wanneer de eindgebruikers de software op een juiste manier – blijven – gebruiken. Daarom geven we ook opleidingen en nazorg als onderdeel van elk project.

Hands-on aanpak

De aanpak van Infront is nuchter en pragmatisch. We hebben een down-to-earth mentaliteit waarbij de klant en het project altijd centraal staan.

Resultaatgericht

Infront doet alles om je project te laten slagen. Dat wil zeggen: een Office 365-omgeving te bezorgen die toegevoegde waarde levert voor jouw organisatie en die jouw medewerkers graag en intensief gebruiken.

Duurzame samenwerking

Na elk project blijft Infront bereikbaar voor ondersteuning via onze helpdesk. Bovendien houden we klanten op de hoogte van de laatste evoluties zodat ze alles blijven halen uit hun Office 365.