Oplossingen

Business Central

Dynamics 365

Laat klantrelaties groeien en verkoop op schaal door verkoopteams te voorzien van diepgaande verkoopinformatie. Een Customer Engagement oplossing met een breed scala aan tools en functies vormt de kern van het succes van uw verkoopteam bij het onderhouden van nauwe relaties met prospects en klanten, het sneller sluiten van deals en het verkrijgen van inzicht in de markt.

D365 Sales

D365 Sales

Laat klantrelaties groeien en verkoop op schaal door verkoopteams te voorzien van actiegerichte verkoopinformatie en diepgaande inzichten.

D365 Customer Service

D365 Customer Service

Overtref de verwachtingen van klanten met gemaximaliseerde serviceporcessen en verbeterde efficiëntie van medewerkers en bouw zo aan levenslange klantrelaties.

Dynamics 365 Customer Insights

D365 Customer Insights

Coördineer persoonlijke customer journeys voor alle touchpoints om relaties te versterken en klanten te binden en transformeer zo klantervaringen.

D365 Field Service

D365 Field Service

Optimaliseer de activiteiten van de buitendienst met een efficiënte planning en online-toegang tot alle benodigde informatie voor de medewerkers op verplaatsing.

D365 Business Central

D365 Business Central

Garandeer bedrijfscontinuïteit met een cloudoplossing die verkoop-, service-, financiële en operationele teams verbindt zodat ze zich sneller kunnen aanpassen en resultaten kunnen boeken.

Modern Workplace

PowerPlatform_scalable

Power Platform

Een low-code development platform dat het mogelijk maakt om snel in te spelen op veranderende behoeften binnen de organisatie.

Microsoft 365

Microsoft 365

Een krachtig cloud-based platform voor de moderne werkplek waardoor werknemers vanuit elke locatie kunnen samenwerken.

Bring joy to your digital interactions.