Flexibele en schaalbare ERP oplossing, Microsoft Dynamics 365 Business Central

Dé complete cloudoplossing

Dynamics 365 Business Central is een flexibele en schaalbare oplossing die bedrijven de kans biedt te evolueren en groeien. De ERP-toepassing verbindt alle administraties binnen een bedrijf met elkaar, zo worden de verschillende bedrijfsprocessen naadloos op elkaar aangesloten en kunnen afdelingen optimaal samenwerken.

Dynamics 365 Business Central

ERP die bedrijfscontinuïteit garandeert en alle activiteiten binnen uw KMO verbindt. 

Dynamics 365 Business Central Infront

Welke mogelijkheden biedt Business Central?

check_small

Ontgrendelen van zakelijke inzichten

Verwerf inzichten en maak doordachte beslissingen door financiële informatie te verzamelen over verkopen, aankopen, voorraad en klanten heen.

check_small

Creëren van toegevoegde waarde

Beheer het verkoopproces van begin tot einde en lever een uitzonderlijke klantervaring door inzicht in dienstverlening, resources en beschikbare kansen.

check_small

Migreer snel naar de Cloud

Neem sneller nieuwe bedrijfsmodellen in gebruik met flexibele implementatie, betrouwbaarheid, veiligheid en een aanpasbare oplossing die met je meegroeit.

check_small

Verbind je data met Microsoft 365

Koppel je bedrijfsdata met productiviteitstools zoals Microsoft Outlook, Excel en Teams om de ervaringen van klanten en werknemers te verbeteren, bijvoorbeeld met werkstromen van offertes naar betalingen.

Bring joy to your digital interactions.

Verbonden oplossing voor bedrijfsbeheer

Verhoog marges en stimuleer groei

Verbind informatie, mensen en processen binnen een onderneming om het rendement en productiviteit te verhogen, zo ontstaat er inzicht en volledige controle over bedrijfsprocessen.

Een herkenbare en productieve omgeving

Alle voordelen van ERP-software, samengebracht met de productiviteit van Microsoft 365 en de mogelijkheden van het Power Platform, dit in een herkenbare en intuïtieve userinterface.

Groei volgens eigen tempo

Business Central is flexibel uit te breiden via diverse apps uit de Microsoft AppSource en komt zo tegemoet aan elke groeiambitie en ondersteunt de innovatie van bedrijfsprocessen.

Bring joy to your digital interactions.