Life at Infront

Life at Infront

" We dream of bringing joy and simplicity to all digital interactions. "

Infront staat voor flexibiliteit, kennisdeling en investeren in onze medewerkers door opleiding en begeleiding. 

Sing your song

Sing your song

Er volledig voor gaan in een leuke en losse sfeer, dit laat ons toe om elkaar steeds van open feedback te voorzien en elkaars mening te respecteren. Op deze manier komen we tot de beste ideeën.

Own your shit

Own your sh*t

Binnen onze werkomgeving bestaat geen micromanagement, jij bepaalt hoe en wanneer je werkt. We richten ons op het resultaat en hoe we daar als team toe komen.

Be the spark

Be the spark

Inzet en 'goesting' komt bij ons op de eerste plaats, we staan voor positiviteit en fun in alles wat we doen. Ook wanneer je jouw eigen kennis deelt en die vonk voor Dynamics 365 en het Power Platform laat overslaan bij anderen.

image@2x

Infront als pionier

Een hecht en ervaren team met de meest diepgaande kennis rond de Microsoft Business Applications, dat is Infront. Als pionier binnen Dynamics 365 en specialist in Microsoft 365 en Power Apps bedienen onze collega’s al meer dan 15 jaar tevreden klanten met talloze succesvolle implementaties. 

Een job bij Infront betekent dan ook meewerken aan optimalisaties en future proof solutions, de ene keer in maatschappelijk relevante projecten, de andere keer om een meerwaarde te creëren voor de gebruikers en klanten van privé bedrijven. Infront maakt deel uit van de Cronos Groep, één van de grootste Belgische IT-organisaties. We combineren dus onze familie-cultuur met de voordelen  van een grote groep. 

Life at Infront

Verschillende profielen als bouwstenen van ons team

Samen zorgen we ervoor dat de digitale interacties van onze klanten op een fijne en eenvoudige manier kunnen verlopen. Om ieder op zijn sterkte te kunnen inzetten, hebben we verschillende profielen waar we op rekenen. 

link

Project Manager

Vorm de link tussen de klant en het projectteam, beheer de budgetten en haal deadlines. 

Account_tree

Functioneel Analist

Bevraag de noden van de klant en breng de processen in kaart. Configureer de business applicatie out of the box. 

Code

Technisch Consultant

Wees de magiër die bijna elke wens van de klant waarheid maakt, zorg voor de nodige integraties en maak nog meer mogelijk met code.

Expand_content

Customer Succes Analist

Zorg dat de klant ook na de oplevering van het project zijn applicaties nog kan optimaliseren en uitbreiden.

Ontmoet je toekomstige collega's

 • Testimonial Stijn

  Bij infront gaat het om de persoon achter de consultant. Er zijn al heel wat professionele uitdagingen op mij afgekomen, steeds ging het erom hoe Infront mij kon begeleiden in zowel hard en soft skills om deze aan te gaan.

  Stijn | Technical Analist & Superman-papa

 • Testimonial Laurens

  Ik vertoef elke dag met plezier op de ‘cutting edge’ van de Microsoft 365 en Azure-stack op projecten met voor mij relevante inhoud. Ik ervaar enorme collegialiteit en een ideale work-life balance. ‘Proudly owning my shit since 2014’ bij Infront!

  Laurens | Technical Architect & Stand up comedian

 • Testimonial Nele

  Elke dag vertoeven tussen de familie die je zelf hebt gekozen… dat is voor mij wat werken bij Infront inhoudt. Sinds 2019 ben ik fiere Talent Lead van een ongekend hecht team van fijne consultants die voor elkaar door het vuur gaan.

  Nele | Talent Lead & Good vibes consultant

 • Testimonial Lennert

  Infront komt tegemoet aan mijn enorme honger naar uitdaging, ik heb al heel wat kansen gekregen én genomen, #owningmysh*t. Als kapitein van het Funfront-team zorg ik op mijn beurt voor de buitengewoon leuke #spark op kantoor en ver daarbuiten!

  Lennert | Functioneel Analist & Funfront tour-operator

 • Testimonial Joy

  Meer dan 13 jaar geleden vond ik bij Infront mijn plek. Wat mij een trouwe Infronter maakt is de vrijheid, de steun, de flexibiliteit en de vele opportuniteiten. Dit ervaarde ik bij mijn overstap van technisch consultant naar functioneel analist.

  Joy | Functioneel Analist & Sfeermakende topmama

The infront spark

Help us bring joy to all digital interactions.