Microsoft Dynamics 365 Sales

Op data en inzicht gebaseerde verkoop

Een cloud-based CRM-oplossing met een breed scala aan tools en functies vormt de kern van het succes van uw salesteam bij het onderhouden van nauwe relaties met prospects en klanten, het sneller sluiten van deals en het verkrijgen van inzicht in de markt.

Microsoft Dynamics 365 Sales is met diepgaande verkoopinformatie een enkele bron van waarheid voor uw verkoop-, marketing- en accountmanagementteams.

Dynamics 365 Sales

Een krachtig Customer Relationship Management (CRM) platform voor uw verkoop-, marketing- en accountmanagementteams.

Dynamics 365 Sales _ Infront

Welke mogelijkheden biedt Dynamics 365 Sales?

check_small

360° klantbeeld

Één centrale plek waar contactinformatie wordt bijgehouden komt de hele organisatie ten goede en biedt het voordeel van een 360° beeld van uw contacten. Breng uw relaties naar een nog hoger niveau met de LinkedIn Sales Navigator integratie.

check_small

Verhoogde omzet

Houd uw sales pipeline bij en krijg nieuwe inzichten in uw salesproces. Weet welke kansen u prioriteit moet geven en doorbreek de barrières in lange verkoopcycli. Laat de CRM applicatie de volgende stappen voorstellen om uw verkoop te versnellen.

check_small

Activiteitenbeheer

Dankzij de native integratie met Office-toepassingen zoals Outlook kunt u e-mails en vergaderingen bijhouden. Activiteiten zoals telefoongesprekken, taken en verslagen komen allemaal samen in één tijdlijn.

check_small

100% cloud

Toegang tot uw Dynamics 365 Sales altijd, overal en op elk apparaat. Bovendien houden automatische upgrades uw CRM op de laatste versie terwijl u nieuwe geavanceerde verkooptools toevoegt.

I want to bring joy to my customer interactions.

Bouw en onderhoud klantrelaties

Nu de wereld verandert en digitale transformatie nieuwe mogelijkheden opent voor interactie met onze contacten, is het belangrijker dan ooit om overzicht te krijgen van alle interacties. Zo kunnen sterkere relaties opgebouwd worden door gespreksstarters met klanten te identificeren die tot nieuwe kansen leiden.

  • Een 360° beeld van alle contacten opbouwen, van de eerste aanvraag tot een tevreden klant.
  • Contacten worden niet langer gedupliceerd in meerdere datasilo's.
  • Eenvoudig actuele contactgegevens onderhouden
  • Contacten maken en onderhouden terwijl een tijdlijn van activiteiten bijgehouden wordt. 

Versnel de verkoop

Tegenwoordig zijn klanten beter geïnformeerd over de keuzes die ze maken, het is dus belangrijk dat verkopers voorop blijven lopen. Uw salesteam begeleiden bij een winnende verkoopstrategie helpt hun succesvoller te zijn, terwijl gegevens, van lead tot het winnen van de opportunity, worden vastgelegd tijdens het salesproces.

Transformeer

Zet uw bewezen verkoopproces om in bruikbare customer journey's.

Betrek

Ga de dialoog aan met uw prospects en klanten en bepaal uw verkoopstrategie met inzichten die tijdens het salesproces zijn verzameld.

Bouw

Bouw en onderhoud een betrouwbare sales pipeline met de out-of-the-box functies van Dynamics 365 Sales.

Focus

Laat uw salesteam zich concentreren op de verkoop in plaats van hen te belasten met repetitieve taken en het zoeken naar informatie in verschillende systemen.

Identificeer

Dynamics 365 Sales helpt bij het identificeren van de beste deals, zodat u kunt beslissen waar de aandacht op te richten.

Krijg marktinzicht

Krijg nieuwe inzichten in uw verkoopactiviteiten met rapporten binnen handbereik. Dynamics 365 Sales helpt u te rapporteren over actuele en nauwkeurige gegevens, waardoor u tijd bespaart en sneller kunt handelen.

Wanneer u Dynamics 365 Sales bovendien integreert met bestaande softwareoplossingen, verhoogt u de efficiëntie aanzienlijk en verrijkt u het 360° zicht op uw klant. Met deze uitgebreide inzichten bent u in staat om beter met uw klant om te gaan.

Rapportering en data visualisatie

 

  • Dashboards met relevante rapportage voor de stakeholders binnen uw organisatie.
  • Keuze uit rapportages in Dynamics dashboards, PowerBI en Excel.
  • De optie om zelf dashboards aan te passen.

Naadloze integratie

 

  • Volledige integratie met gekende Microsoft applicaties als Outlook, Word en Excel.
  • Communiceer via Teams door gesprekken en chats te initiëren vanuit Dynamics 365 Sales en deel dashboards en gegevens met Teams-sites en -kanalen.
  • Verrijk uw CRM met relevante gegevens uit uw ERP.
  • Uitbreidingsmogelijkheden met gestandaardiseerde oplossingen uit de Microsoft AppSource.

Bring joy to your digital interactions.