Microsoft 365

Werken in een hybride wereld

Microsoft 365 Business combineert de productiviteit van Office 365 met geavanceerde beveiligingsmogelijkheden en device management én creëert zo een moderne werkplek in de cloud voor de gehele organisatie. Werknemers hebben overal toegang tot hun gegevens en kunnen zo vanuit verschillende locaties productief samenwerken

De omgeving bestaat uit verschillende applicaties met elk een ander doel. Enerzijds zijn er de gekende Office 365 apps zoals Word, Excel en Powerpoint. Anderzijds de apps die de samenwerking in een hybride werkomgeving bevorderen, waaronder Outlook, Microsoft Teams, Sharepoint en Microsoft Viva.

Microsoft 365

Een moderne werkplek met een krachtig cloud-based platform.

Microsoft 365 _ Infront

Naadloze integratie met Dynamics 365

Gegevens worden uitgewisseld tussen verschillende processen en applicaties uit zowel Microsoft 365, Dynamics 365 én het Power Platform. Deze integratie zorgt voor een aanzienlijk hogere productiviteit. Werknemers hebben hun data altijd en overal beschikbaar en krijgen meer werk gedaan binnen de vertrouwde interface van hun Office apps.

icons8-microsoft-outlook-2019

Outlook

De e-mailtoepassing als onderdeel van de productiviteitsapplicaties binnen Microsoft 365, waaronder ook het gekende Word, Excel en PowerPoint. 

icons8-microsoft-teams-2019

Microsoft Teams

De hub voor teamwerk in Microsoft 365 brengt alles wat een team nodig heeft om snellere, beter geïnformeerde beslissingen te nemen, samen op één veilige plek.

icons8-microsoft-sharepoint-2019

SharePoint

Deel en beheer documenten, kennis en toepassingen om teamwerk te bevorderen, snel informatie te vinden en naadloos samen te werken in de hele organisatie.

MicrosoftViva

Microsoft Viva

Een employee experience platform dat mensen centraal stelt en hen verbindt met bedrijfsinformatie, werkplekinzichten, kennis en onderwerpen terwijl ze in de flow van hun werk blijven.

Welke mogelijkheden biedt Microsoft 365

check_small

Werken vanuit de cloud

Door de kracht van de cloud wordt steeds met de nieuwste en veiligste oplossingen gewerkt.

check_small

Optimaal samenwerken

Werknemers kunnen hun gegevens altijd en overal raadplegen, waardoor ze vanuit verschillende locaties productief kunnen samenwerken.

check_small

Geavanceerde securtiy

Met intelligente en ingebouwde beveiligingsfuncties op ondernemingsniveau zijn alle bedrijfsdata en apparaten voldoende beschermd. 

check_small

Apparaatbeheer

Beheer alle apparaten binnen de organisatie centraal en garandeer de veiligheid van bedrijfsdata op zowel desktops als mobiele toestellen.

Bring joy to your digital interactions.