Document Automation

Stroomlijn document flows

Documenten zijn cruciaal in elke Dynamics 365 implementatie. Of u nu verkoop- of servicedocumenten, interne rapporten of contracten ter ondertekening moet versturen, met DocumentsCorePack vereenvoudigt en stroomlijnt u uw documentvereisten.

DocumentsCorePack is een document generatie tool gebaseerd op Dynamics 365 data. DocumentsCorePack maakt gebruik van Microsoft Word en biedt een reeks tools om documenten effectief te creëren en te verwerken. De wizard begeleidt gebruikers door het proces naar volledig geautomatiseerde documentcreatie. DocumentsCorePack zorgt ervoor dat uw bedrijfsdocumenten er professioneel uitzien en helpt u ze efficiënt te verwerken!

>> Download de DocumentsCorePack factsheet

DocumentsCorePack  Infront

Document workflows

Het voordeel van DocumentsCorePack ten opzichte van de standaard Word documentcreatie die beschikbaar is in Dynamics 365 is dat documenten kunnen worden aangemaakt als onderdeel van een workflow. Dit brengt uw bedrijfsprocesautomatisering naar nieuwe hoogten omdat u dan automatisch documenten kunt aanmaken op basis van een trigger in Dynamics 365, u bepaalt hoe het document aan de klant wordt geleverd en waar het document wordt opgeslagen. Klik hier voor de gedetailleerde vergelijking tussen DocumentsCorePack en de standaard Dynamics 365 functionaliteit.

DocumentsCorePack op basis van Dynamics 365 is een set van tools om effectief documenten aan te maken en te verwerken.

Document Automation

Consistente structuren

Een praktijkvoorbeeld van waar DocumentsCorePack waarde toevoegt aan uw bedrijfsproces is de creatie van verkoopoffertes en contracten waarbij standaard tekst wordt samengevoegd met gegevens die zijn opgeslagen in Dynamics 365 om het document te vervolledigen. Op deze manier is de lay-out en styling consistent en wordt het document opgeslagen op de juiste locatie waardoor het eenvoudig toegankelijk is voor iedereen die het nodig heeft. Aanvullende configuratie van de documentflow maakt verschillende afleveropties van het document mogelijk via de printer, vooraf gedefinieerde e-mail of integratie met een elektronische ondertekeningstool zoals DocuSign.

Geautomatiseerde consistente lay-out en styling, en altijd opgeslagen op de juiste locatie.

Document Digitalisation

Enkele schermen en schema's

Bring joy to your digital interactions.