Over ons

Business Consultant Dynamics 365 CE

Jarenlange ervaring en expertise

Infront levert zakelijke en technische adviesdiensten, voornamelijk gericht op de implementatie van Dynamics 365 oplossingen waaronder Dynamics 365 Sales, Dynamics 365 Customer Service, Dynamics 365 Customer Insights en Dynamics 365 Field Service.

Als één van de eerste Belgische partners met ervaring in Microsoft Dynamics 365, loopt Infront voorop wat betreft de kennis en expertise met deze krachtige CRM applicatie. Dit resulteerde al in meer dan 350 implementaties van Dynamics 365.

Integraties met Microsoft 365 en Power Platform maken het geheel nog krachtiger en vollediger.

20

jaar ervaring met Dynamics

362

succesvolle projecten en meer

47

gecertificeerde consultants

11K

gebruikers bij onze klanten

Over Infront

Je bent in goede handen

Infront bestaat uit een hecht en ervaren team van analisten, consultants en developers met de meest diepgaande kennis van Dynamics 365, Microsoft 365 en Power Apps. Een krachtig team dat garant staat voor succesvolle project implementaties.

Infront maakt deel uit van de Oxygen Group, een groep die sterke bedrijven, gespecialiseerd in Microsoft Business Applications met elkaar verbindt, waarbij Infront de specialist is in Customer Engagement. De Oxygen Group voorziet ons van de zuurstof die we nodig hebben om te blijven groeien en ons te focussen op waar we goed in zijn: onze klanten een optimale gebruikerservaring bezorgen en het best mogelijke serviceniveau bieden.

Als lid van de Cronos Groep, combineren we bovendien de voordelen van een middelgrote IT-partner met die van een grote groep.

Infront Sterk team

Mooie erkenning

Als erkenning van onze expertise mochten we de afgelopen jaren al meerdere awards in ontvanst nemen: de Inner Circle for Microsoft Dynamics, Microsoft Dynamics Partner of the Year van België en Luxemburg, Microsoft Partner Gold (Cloud) Customer Relationship Management en Trends Gazellen.

Daarnaast behoorden we meermaals tot de ‘President’s Club’. Daarin zitten alleen de beste Microsoft Dynamics-partners van de hele wereld. We blijven investeren in kennis en innovatie om onze klanten de beste oplossingen te kunnen bieden, we zijn dan ook trots op deze mooie awards.

Microsoft Partner Gold_white
Infront-MicrosoftPartnerOfTheYear
InnerCircle
Trends Gazellen_web

Help us bring joy to all digital interactions.