User adoption with ClickLearn

ClickLearn for Dynamics Customer Engagement is een softwaretool die een uitgebreide oplossing biedt voor het maken, beheren en leveren van trainingscontent voor Microsoft Dynamics 365 Customer Engagement toepassingen. Het stelt gebruikers in staat om eenvoudig interactief trainingsmateriaal te creëren, inclusief software simulaties, video's en andere multimedia content, en deze vervolgens te leveren aan eindgebruikers binnen de Dynamics 365 interface zelf.

Dankzij de automatiseringsfuncties van ClickLearn kunnen gebruikers sneller en efficiënter trainingsmateriaal creëren, zonder dat ze daarvoor uitgebreide technische kennis nodig hebben. Het biedt ook de mogelijkheid om training content aan te passen aan de specifieke behoeften van elke gebruiker, en om hun voortgang en voltooiing van trainingsactiviteiten te volgen.

ClickLearn for Dynamics Customer Engagement is ontworpen om organisaties te helpen hun investering in Dynamics 365 te maximaliseren door ervoor te zorgen dat gebruikers volledig getraind en bekwaam zijn in het gebruik van de software, wat leidt tot verhoogde productiviteit en gebruikerstevredenheid.

ClickLearn: maken, beheren en leveren van trainingscontent voor Microsoft Dynamics 365 Customer Engagement toepassingen

Bring joy to your digital interactions.