Klantrelaties die groeien met Dynamics 365

Infront stelt de verschillende CRM applicaties binnen Dynamics 365 volledig af op de eindgebruikers en zorgt zo voor een CRM pakket dat taken écht vereenvoudigd. Zo worden verkoopteams voorzien van actiegerichte verkoopinformatie en diepgaande inzichten, wordt sales en marketing op één lijn gebracht, wordt de dienstverlening naar klanten geoptimaliseerd én verloopt communicatie steeds gesmeerd. 

Microsoft Dynamics 365

Jouw ideale CRM-systeem is software waarmee gebruikers elke dag met plezier werken. 

image

Jouw kantoor in de cloud met Microsoft 365

Productiviteit gecombineerd met geavanceerde beveiligingsmogelijkheden en device management, creëert een moderne werkplek in de cloud voor de gehele organisatie. Werknemers hebben overal toegang tot hun gegevens en kunnen zo vanuit verschillende locaties productief samenwerken.

Onze experts helpen je te bepalen welke Microsoft 365-toepassingen je nodig hebt en begeleiden de overstap. Via opleidingen maken we iedereen warm voor het kantoor in de cloud.

Microsoft 365

Met behulp van het Microsoft 365 cloud platform krijgen medewerkers de flexibiliteit om veilig te werken waar ze willen.

image-1

Alle kracht binnen handbereik met het Power Platform

De bouwstenen binnen dit krachtig platform en hun low-code gebruiksgemak geven de mogelijkheid om problemen en uitdagingen het hoofd te bieden, waardoor concrete behoeften onmiddellijk ingelost worden.

Gebruikers kunnen er flexibele en intuïtieve on-demand oplossingen mee ontwikkelen door verschillende applicaties te bundelen of toepassingen uit te breiden en met elkaar te combineren, waardoor er snel kan ingespeeld worden op de veranderende behoeften binnen de organisatie en sector. 

Power Platform

Een low-code ontwikkelplatform van Microsoft die de innovatie binnen jouw bedrijf boost en iedereen de kracht heeft om waarde te creëren.

image-2

Bring joy to your digital interactions.

Jarenlange ervaring

Infront is één van de eerste Belgische partners met ervaring in Microsoft Dynamics 365 en loopt voorop wat betreft de kennis en expertise met deze krachtige CRM applicatie. 

20

jaar ervaring met Dynamics

362

succesvolle projecten

47

gecertificeerde consultants

11K

gebruikers van onze service

Vooruitgang door de tijd