Integratie Software

Microsoft integraties

Dynamics 365 is een krachtig platform van business applicaties die veel van de essentiële operaties van een moderne onderneming aankan. Maar om het potentieel ten volle te benutten, kan het worden geïntegreerd met andere software en diensten. Op die manier kunnen bedrijven hun activiteiten stroomlijnen, de efficiëntie verbeteren en waardevolle inzichten krijgen in hun bedrijfsvoering.

Enkele standaard integraties die beschikbaar zijn tussen Dynamics 365 en andere Microsoft applicaties zijn:

Microsoft Power Automate

Microsoft Power Automate

Power Automate (voorheen bekend als Microsoft Flow) is een cloudservice waarmee bedrijven geautomatiseerde workflows kunnen maken tussen Dynamics 365 en andere toepassingen van Microsoft, alsook van derden. Deze workflows kunnen helpen om bedrijfsprocessen te stroomlijnen, handmatige inspanningen te verminderen en de algemene efficiëntie te verbeteren.

Microsoft Power BI

Microsoft Power BI

Power BI is een business intelligence tool waarmee bedrijven gegevens kunnen analyseren en visualisaties kunnen maken. Power BI kan worden geïntegreerd met Dynamics 365 om rapporten, dashboards en andere visualisaties te maken die inzicht geven in uw bedrijfsvoering.

Microsoft Outlook

Microsoft Outlook

Outlook is een welgekende e-mail client. Dynamics 365 kan worden geïntegreerd met Outlook zodat gebruikers Dynamics 365 gegevens kunnen benaderen vanuit Outlook. Deze integratie maakt het gemakkelijk voor gebruikers om toegang te krijgen tot klantinformatie, verkoopgegevens en andere belangrijke informatie zonder te hoeven schakelen tussen applicaties.

Microsoft Sharepoint

Microsoft SharePoint

SharePoint is een tool voor documentbeheer en samenwerking die geïntegreerd kan worden met Dynamics 365. Door deze integratie kunnen gebruikers documenten openen en delen vanuit Dynamics 365. Deze integratie kan vooral nuttig zijn voor bedrijven die grote hoeveelheden documenten en gegevens moeten beheren.

Microsoft Teams

Microsoft Teams

Teams is een samenwerkingstool waarmee bedrijven in real-time kunnen communiceren en samenwerken. Dynamics 365 kan worden geïntegreerd met Microsoft Teams om gebruikers toegang te geven tot Dynamics 365-gegevens vanuit Teams. Deze integratie kan vooral nuttig zijn voor bedrijven die teams op afstand hebben of teams die vanaf verschillende locaties werken.

Third-party tools en diensten

Naast de bovengenoemde integraties kan Dynamics 365 ook worden geïntegreerd met een groot aantal tools en diensten van derden die extra functionaliteit kunnen bieden.

Azure

Azure Service Bus

Azure Service Bus is een cloudgebaseerde berichtendienst waarmee bedrijven diverse applicaties en diensten in verschillende omgevingen met elkaar kunnen verbinden. Bedrijven kunnen hiermee flows voor berichtgeving creëren waarmee verscheidene applicaties kunnen communiceren en gegevens kunnen delen, zelfs als deze op verschillende platforms of op verschillende locaties worden gehost.

kingswaysoft-icon

Kingswaysoft

Kingswaysoft is een integratieplatform van derden dat krachtige tools biedt om Dynamics 365 te verbinden met een groot aantal andere systemen en toepassingen. Het stelt bedrijven in staat om aangepaste data integratie workflows te creëren die gegevens verplaatsen tussen Dynamics 365 en andere systemen, zoals cloud-gebaseerde applicaties of on-premise databases.

Deze integraties kunnen bedrijven helpen om hun D365 implementatie aan te passen aan hun specifieke behoeften.

Met CRM een vlot ledenbeheer, Dynamics 365

Bring joy to your digital interactions.