Technical Architect & Stand Up Comedian

"Ik vertoef elke dag met plezier op de ‘cutting edge’ van de Microsoft 365 en Azure-stack op projecten die een voor mij relevante en zinvolle inhoud hebben. Ik ervaar een collegialiteit die ik nog nergens anders heb mogen ervaren en kan m’n werk goed combineren met alle overige bezigheden. ‘Proudly owning my shit since 2014’ bij Infront en nog steeds heel blij met die keuze!"

- Laurens
Technical Architect - Laurens

Functioneel Analist & Sfeermakende Topmama

"Ik werkte al langer bij de aangename Cronos groep, maar uiteindelijk was het bij Infront dat ik mijn plekje vond, ondertussen meer dan 13 jaar geleden. Wat mij trouwe Infronter maakt, is de vrijheid, de steun, de flexibiliteit en de vele opportuniteiten. Zo ben ik vele jaren als technisch consultant aan de slag geweest binnen D365, maar 2 jaar geleden maakte ik de zeer gewenste overstap naar functioneel analist. Ik voelde me hierbij goed begeleid door de collega’s met meer ervaring. 

Maar wat helemaal het verschil maakt is dat bij ons ook de junior zaken leert aan de senior, iedereen is even belangrijk en dat is de open sfeer die Infront speciaal maakt. Ook in de combinatie met je persoonlijke situatie, voel je dat elke persoon telt: er wordt geluisterd en mee nagedacht over mogelijke oplossingen die het jou makkelijker kunnen maken. Een tof bedrijf waar aandacht voor het individu even belangrijk is als het werk op zich!"

- Joy
Functioneel Analist - Joy

Help us bring joy to all digital interactions.

Technical Analist & Superman Papa

"Sinds mijn eerste gesprek, nu een dikke 4 jaar geleden, wist ik dat het bij Infront om de persoon achter de consultant draait. Er zijn ondertussen al heel wat professionele uitdagingen op me afgekomen, maar steeds ging het erom hoe Infront mij kon begeleiden en helpen om deze aan te gaan. Dit dankzij de combinatie van een persoonlijke aanpak, opleidingen om hard skills te verbeteren maar ook de aandacht voor soft skills om als consultant beter samen te werken. Zowel met de klant als met de collega’s.

Flexibiliteit betekent bij Infront ook écht flexibiliteit: zelf kiezen wanneer je werkt, waar je werkt en hoe het mij het beste uitkomt met mijn activiteiten en een gezinsleven met twee jonge kinderen. Deze vrijheid komt ook terug in de ongedwongen sfeer tussen collega’s: Iedereen kan hier op zijn eigen manier het beste uit zichzelf halen. Ook door de vele activiteiten naast het werk leer je elkaar beter en op een andere manier kennen, wat een grote meerwaarde vormt voor ons team."

- Stijn
Technical Analist - Stijn

Functioneel Analist & Funfront Tour-operator

"Ik heb altijd al een enorme honger naar uitdaging in mijn job gehad. Bij Infront heb ik al heel wat kansen gekregen (en genomen #owningmyshittillidie 💩) om te groeien, waardoor ik verder sta dan ik ooit gehoopt had. Dit alles ook door de ongelofelijk fijne samenwerking met de collega’s…over #oneteam gesproken💚. Als kapitein van ons Funfront-team, waarin we zorgen voor top-teambuildingactiviteiten (lees: reizen, sporten, drinks, festivals, paintball, kajaktochten, fietstours… moet ik nog meer zeggen?!), zorg ik op mijn beurt mee voor de buitengewoon leuke spark op kantoor en ver daarbuiten! 🥳🎉"

- Lennert

 

Functioneel Analist - Lennert

Functioneel Analist & Knowledge-eater-for-breakfast

"Bij Infront werken is voor mij niet alleen een mooie start van mijn professionele carrière geweest maar ook meteen de volgende stap. Dankzij de verschillende projecten, klanten en sectoren ontplooit elk project zich tot een innovatieve oplossing en dus leermogelijkheid. Ook de keuze voor opleidingen en/of zelf ontwikkeling op zowel het vlak van IT-skills als soft skills dragen bij tot de dagelijkse uitdagingen. #bethespark


Daarbovenop zorgt de uitermate leuk sfeer tussen de collega’s ervoor dat Infront meer dan een opstapje in je carrière is maar juist de plaats om je professionele carrière uit te bouwen."

- Joren
Functioneel Analist - Joren

Talent Lead & Good Vibes Consultant

"Elke dag vertoeven tussen de familie die je zelf hebt gekozen… dat is voor mij wat werken bij Infront inhoudt. Sinds 2019 ben ik fiere Talent Lead van een ongekend hecht team van fijne consultants die voor elkaar door het vuur gaan. “Dat heb je toch overal” hoor ik dan vaak zeggen. Maar wij zetten woorden ook om in daden: Wat Infront voor mij uniek maakt is dat elke persoon volledig zichzelf kan en mag zijn, geen maskers, geen fake gesprekken, geen energieverlies door het lopen op eieren of je moeten aanpassen. Ieder zijn stem wordt gehoord, luid of eerder stil, het maakt niet uit. Senior of junior, technical of functional, full time of part time, groeien doen we samen en ieder op zijn sterkte en met respect en hulp voor de andere. Naast dit gegeven is de enorme flexibiliteit, het krijgen van uitdaging, maar ook ondersteunen van ownership, de inspraak, betrokkenheid en de fun (tijdens en buiten het werk) wat mij trouwe Infronter maakt."

- Nele
Talent Lead - Nele

Infront insights

Bring joy to your digital interactions.