Wist je dat Infront onderdeel is van Oxygen Group?

In november 2023 vierden we de rebranding van iFacto Group naar Oxygen Group. Een groep die sterke bedrijven, gespecialiseerd in Microsoft Business Applications, samenbrengt. Zij voorzien ons van de zuurstof die we nodig hebben om te blijven groeien en ons te focussen op waar we goed in zijn.

Als expert op het gebied van Customer Engagement zijn wij jouw trotse partner om je te helpen plezier en eenvoud te brengen in alle digitale interacties. We staan echter niet alleen, maar worden ondersteund door complementaire bedrijven die allemaal deel uitmaken van dezelfde groep. Samen zijn we dé referentie in het ontwikkelen en implementeren van Microsoft Business Applications in alle vormen en maten. Tot nu toe waren we verenigd onder de groepsnaam "iFacto Group". Maar naarmate onze groep bleef groeien, hadden we nood aan een duidelijke visie, ondersteund door een nieuw merk dat uiteindelijk het volgende hoofdstuk in het verhaal van onze groep zou inluiden: welkom bij Oxygen Group.

Wie is Oxygen Group nu precies? Je kunt het zien als een verbindende groep die bedrijven, gespecialiseerd in alles wat met Microsoft Business Applications te maken heeft, samenbrengt en dat ons - als experts in Dynamics 365 Sales, Dynamics 365 Customer Service en Dynamics 365 Marketing - helpt om te blijven groeien. Onze groep geeft ons de zuurstof die we nodig hebben om ons te concentreren op waar we goed in zijn: jou de meest kwalitatieve tools en het best mogelijke serviceniveau bieden. De Oxygen Groep laat ons groeien in de beste omstandigheden, met een stabiele omgeving, dit alles met een mix van kwaliteit en een no-nonsense aanpak.

Deel uitmaken van een bloeiende groep bedrijven als de Oxygen Groep sterkt ons alleen maar in het vertrouwen dat we verder kunnen bouwen op ons eigen verhaal en de meest kwalitatieve oplossingen kunnen blijven leveren.

Wil je meer weten over onze groep?

Aarzel dan niet om te kijken op www.oxygengroup.be of contact op te nemen met jouw contactpersoon bij Infront.

Bring joy to your digital interactions.