Microsoft Partner of the Year 2023

De award Microsoft Partner of the Year 2023 is binnen! Dit voor de tweede keer op rij. Een uitzonderlijke prestatie, want nooit eerder werd iemand twee keer na elkaar Microsoft Partner of the Year.

We zijn trots dat we deze hoge standaard behaalden, meer zelfs... dat we deze konden behouden! Het is een mooie bekroning op ons werk en een erkenning van de kennis en expertise die we in huis hebben op vlak van Microsoft technologie├źn die we dagelijks inzetten bij onze klanten.

Onze expertise ligt binnen de Microsoft business oplossingen, op Dynamics 365 Sales, Marketing en Customer Engagement, waarmee we onze klanten ondersteunen in hun customer engagement. We helpen organisaties om hun salestraject succesvol op te volgen en te voltooien. En dit op een effici├źnte manier zodat het maximale uit het Dynamics 365 CRM applicaties gehaald kan worden om te kunnen groeien.

Samen met onze partners en de andere Cronos competence centers kijken we uit naar de komende innovaties die we verder kunnen inzetten bij onze klanten.

Microsoft Partner of the Year 2022-2023 | Infront